tirsdag 27. januar 2009

Mumfie!

Hvem er verdens mest lojale beste venn? Jo, det er Mumfie, bare rop på Mumfie. Rolig som en bulldog, hyggelig og grei. Her er Mumfie, elefanten Mumfie! Hans to veldig gode venner deler drømmene som hender. Hvis du vil ha eventyr så bli med nå, trenger du en helt så kan du stole på, en liten elefant som er god som få!

Jeg liker Mumfie, masse barndomsminner!
Liker denne, skal bruke den i presentasjon i norsken:Skremslet: Mumfie?
Mumfie: Hva er det Skremslet?
Skremslet: Har du sluppet ut katten?
Mumfie: Vi har ingen katt.
Skremslet: Ja, det stemmer.

mandag 26. januar 2009

Ko-koSilje og jeg er så flike til å synge de enkleste barnesanger

Jeg gikk en tur på siten og søkte skogens lo, da hørte jeg fra lien en løk som sa ko-ko. Ko-ko, ko-ko, ko-ko-koro-ko-ko! Ko-ko, ko-ko, ko-ko-koro-ko-ko!

Men vi klarte å synge i kano da! Det er ikke verst.

torsdag 22. januar 2009

Eple med sjokolade er godt


Vi drikker saft. Saft er noe godt med masse sukker. Eller masse søtningsstoffer. Hjemmelaget saft er best. Saft får meg til å tenke på Mannen som elsket Yngve. Etterpå skal vi gjøre matte. Vi har prøve i mårra. Jeg har tørre lepper. Silje er kul. Nå er kyllingen klar. Jeg skal snart søke på UWC. Jeg gruer meg.

onsdag 21. januar 2009

Tatt av strømmen

Okei, egentlig hadde ikke jeg planer om å lage blogg, men så er det så utrolig mange andre som nå har starta med det, og det teite er at de fleste bruker blogspot og på blogspot kan bare andre folk med blogspot kommentere! Eller, de med sånn spesiell mail, men jeg tenkte at sia jeg måtte skaffe meg den mailen kunne jeg vel like gjerne også skaffe en blogg. Så jeg kan ikke love at denne bloggen vil være aktiv, kanskje jeg skriver om det er noe spesielt som skjer, men hovedsakelig skal jeg bruke den til å kommentere andres blogger.