tirsdag 25. august 2009

Jobb!

Nå har jeg endelig fått meg jobb! Jeg skal jobbe på flere boliger for psykisk utviklingshemmede og noen ganger på Trysil Hotell i bygda, så for håpentligvis blir det litt penger man kan sløse bort i Afrika! Jeg har også valgt fire fag jeg skal følge på skola; Historie, Kjemi, Matte og Norsk, tror nok det blir bra :) Driver også å leser på blogger rundt om nå at folk har begynt på sine UWC-opplevelser, jeg gleder meg noe helt utrolig! Litt irriterernde å måtte vente et halvt år.. Men som Yulai sa: "den som ler sist, ser best".

mandag 17. august 2009

Trysil!

Nå er jeg altså tilbake i Trysil igjen. Ganske deilig igrunn! Har vært fint med ferie og slikt, men jeg har på en måte vært litt isolert på Rena, så godt å komme til "sivilisasjonen" Trysil :)

I det siste har jeg drevet å flyttet inn på den nye hybelen som jeg deler med Anja og Mone. Tror det kan bli ganske bra, vi har alle fått nok av slæskete gutter som ikke har skjønt poenget med renhold og hygiene.

Nå er det jo heller ikke så lenge til jeg starter i Swaziland! Gleder meg villt mye! Håper bare jeg kan fikse meg en jobb i mellomtida. Har søkt på 25 forskjellige steder, fått 21 nei og 4 som enda ikke har svart, så får se!

Nå føler jeg at dette innlegget begynner å bli ganske tørt, så jeg avslutter med et bilde (som jeg registrerte at det var alt for lite av på denne bloggen) av Innbygda om vinteren :)