tirsdag 13. oktober 2009

Hår vokser bare 1 cm i måneden

Anja, Mone og jeg skinna Fride på søndag. Og hu kledde det faktisk veldig godt! Mone ble helt gira og det endte med at vi skinna på begge sidene hennes, noe som ble ganske kult det og :) Men selvfølgelig begynte de å overtale meg om at jeg også skulle bli barbert! Og etter hvert tenkte jeg, "jaja, hvorfor ikke prøve? Det er jo en ting jeg uansett burde gjøre før jeg dør!" Så jeg gikk med på å ta det, men at det skulle være igjen noen centimeter. Sånn ble det seendes ut:

Kan ikke akkurat si jeg er fornøyd, men siden det er luesesong og at jeg egentlig ikke bryr meg sånn kjempemasse er det ikke krise :) Det som derimot er litt kjipt er at det kommer til å ta en evighet å la det vokse ut igjen!

4 kommentarer:

siljeolsen sa...

Der var du litt søt, igrunn!

Eivind M. sa...

Synes ikke det var såå ille, jeg! Men om du kjøper deg noen sånne:
http://www.brandish.tv/optic%20glasses.jpg

Evt uten styrke i, om du ikke ser dårlig fra før, oog legger håret i sleik, er jeg sikker på at du ser så retro og tøff ut som bare det :)

Tøft gjort, iallefall! Jeg har frisørskrekk på samme måte som andre har tannlegeskrekk, så det står stor respekt av å ha motet til noe sånt :)

Ane sa...

Men jeg har prøvd flere ganger nå å få håret til å ligge litt i det minste! Men det får jeg ikke til.. Men kanskje når det blir lengre!

Åh, så det var kanskje derfor du hadde så langt hår før! Men da syns jeg du skal spare igjen, håret ditt var så morsomt!
Jeg var ikke hos frisør da (selv om jeg skjønner hva du mener), og det er også grunnen til at jeg snart må gå over det igjen for å få bort store ugjenvheter!

Eirik sa...

Oh well, dette var da ikke så ille som jeg forventet når du fortalte meg om det.
Skal vel være ærlig å si at jeg synes du er penere med langt hår, men det er kanskje bare fordi jeg er vant med å se deg med langt hår. Men du er forsatt Ane jeg kjenner(=