fredag 26. juni 2009

Hva er poenget med at sommeren endelig skal komme når jeg må jobbe?

Yess! Jeg fikk bred fra Waterford i dag hvor det stod:
GRINDSTAD Ane had been accepted as a full time student to live in residence at Waterford Kamhlaba, United World College of Southern Africa
Det var gøy! Tykk konvolutt med masse papirer med regler og slikt, men jeg ble så glad! Gøy å endelig få høre litt fra skola også :)


Ellers har de siste tre dagene vært ganske slitsomme. Jeg har sommerjobb på gården jeg bor på, og i det siste har Daniel, Vegar, Martin og jeg drevet og revet noen vegger i et gammelt hvitt hus som hører til gården. Det høres kanskje ikke såå slitsomt ut, men når de som lagde veggene skulle trippeltsikre at de skulle tåle de verste orkaner og derfor spre om deg med tusenvis av spikre og tykke papplater pluss to lag med planker, blir det gnaske slitsomt i lengden. Hvert fall når man tilbringer halve tida i en stige.

Etter åtte timers arbeid har jeg pleid å kaste meg over den svære vedhaugen som ikke kan vente på å bli pakka ned i 80-liters vedsekker.. Men det blir da penger! Det verste er egentlig å tenke på at sola endelig har kommet fram, men at man må stå inne å jobbe i varmen i stedet for å være ute og slappe av som alle andre gjør.

Et annet tegn på at det er sommer var årets første bad i Åsta i dag! Etter jobb dro pappa og jeg for å bade i den koselige, idylliske elva like ved oss for å bade. Jeg hadde egentlig ikke forventa at det skulle være særlig varmt siden det bare har vært varmt de aller siste dagene, men det var helt utrolig fantastisk å bade! Temperaturen var helt topp og jeg gleder meg massemasse til å få med meg Mone for å bade der i helga :)

Ingen kommentarer: