onsdag 16. desember 2009

Snart

Tiden flyr. Torsdag er min siste dag på Trysil Videregående. Da er det også akkurat en måned til jeg flyr til Sør-Afrika. Rart? Ja. Burde jeg begynne å tenke på litt forberedelser? Ja. Hvor starter man?

Jeg har ikke forberedt meg noe særlig. Jeg har tatt noen vaksiner, tjent noen penger og prøvd å skrive en pakkeliste. Men hva tar man med seg til Afrika som skal til sammen veie under 23 kg?

Egentlig trodde jeg at alt med Afrika og sånt fortsatt er veldig uvirkelig og diffust, men da jeg sa hade til så utrolig mange fantastiske mennesker i helga, ble jeg skikkelig lei meg. Noe jeg ikke hadde trodd at jeg skulle bli. Helt forferdelig å skulle si hade til et så godt og åpent miljø, så mange underholdende, smarte og interessante mennesker. Hva får meg i det hele tatt til å ville dra fra dette? Hvorfor vil jeg ofre alt for to år i et ukjent land? Jeg har spurt det spørsmålet mange ganger, og svaret er vel at jeg håper på å bli utfordret, lære utrolig masse og oppleve utrolig masse. Jeg håper det går i oppfyllelse.

2 kommentarer:

Eivind M. sa...

Jeg er helt sikker på at du kommer til å få ønskene dine oppfylt - og mer til! Afrika blir et eventyr du lever på resten av livet :)

(Ja, jeg er gammel, bitter og misunnelig.. Ta meg med!! ;))

Ane sa...

Du er vel ikke gammel, du har jo akkurat startet å studere! :D Hihi

Bli med!