onsdag 29. april 2009

Alle onde ting ender til slutt med varme cookiekaker

I går kveld hadde jeg en litt skummel opplevelse. Først var jeg hos Silje. Vi spiste is, spilte kort, så på TV og tulla. Halv tolv tok jeg motorsykkelen og dro hjem, det var kaldt og mørkt ute. Da jeg hadde parkert motorsykkelen og skulle til å gå inn hang det en skummel tøydukke foran døra! Jeg tenkte selvfølgelig skrekkfilm med en gang og dritredd og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg var sikker på at Anja lå død, eller nesten død, i en blodpøl på sofaen! Kanskje jeg har sett litt for mange skrekkfilmer?

Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, og fant ut at jeg helst ikke ville gå inn. Jeg forsøkte å se inn vinduet, men turte ikke se veldig mye av stua i frykt for hva som ville møte meg. Derfor bestemte jeg meg for å ringe Anja, og heldigvis tok hun telefonen. Mens jeg prata så jeg et øyeblikk bort fra døra, og da jeg så inn vinduet i døra igjen stod Martin der! Åh, som jeg skvatt, og selvfølgelig skrek jeg...!

Vi gikk inn og Martin og Anja fortalte at de hadde hørt banking og skraping på vinduene i nesten en time. Anja og jeg ble ganske så redde og sa at Martin dessverre ikke fikk lov til å dra hjem i natt. Plutselig banker det igjen på stuevinduet! Jeg skriker og hopper oppå Anja, mens Martin snur seg rundt river bort liftgardina (i protest fra Anja og meg). Der står Fride, Aino og Anne Mette og smiler! Vi slipper de skadefroe inn og forteller om våre forferdelige opplevelser, og de angrer litt og sier unnskyld.

Klokka blir over tolv og Fride har bursdag! Anja og jeg brukte derfor litt tid på å overtale resten til at vi skulle lage cookiekake a'la Anja og Ane! Til "kaka" var ferdig hadde Martin dratt og Marcus kommet i stedet. Vi spiste og prata, og med mette mager (håper jeg) forsvant til slutt alle, og Anja og jeg fant senga.

1 kommentar:

Jessica sa...

HejHej! Allt bra idag? (: