torsdag 9. april 2009

Det er ganske mye gøy man kan få pressa inn på litt over 12 timer

Åh, i går var det herlig! Egentlig skulle Ingeborg, Anja og jeg i fjellet på dagen, men da vi våkna regna det, tett, så vi valgte å heller sove litt lenger. Vi tok en veldig rolig og deilig morgen, til tross for at doen ble tett og jeg måtte veldig på do. Mot sekstiden kom vi oss ned på bygda for å få med oss Trysil Rocken. Det var veldig bra, og Currahee er nok like bra live som på MySpace!

Deretter bar det mot Flendalen i bilen til Emil. Det gikk veldig fint helt fram til vannet på asfalten ble til is og bilen tok noen piruetter og satte seg fast bak-fram i veigrøfta i motsatt kjørefelt. Heldigvis gikk alt fint, og jeg var litt for overhyper..! Alle gikk ut for å dytte, og etter en del biler som hadde passert begynte vi å bli kalde, men jeg tok utfordringen og løp laangt for å sette ut varseltrekant, dro igang med hode-skulder-kne-og-tå, fugledansen og refleksvesthopping for å få biler til å stoppe. Det gjorde de heldigvis, men ingen kunne hjelpe. Vi dyttet litt til, og etter en halv time kom en koselig barnefamilie med tau i bilen og fikk dratt oss opp.

På samfunnshuset i Flendalen var det foreløpig ikke så veldig mange, men Mone og jeg slo til med litt dans til ordentlig bygdemusikk! Slitsomt og varmt, men gøy! Kvelden gikk utrolig fort fram til jeg ble utrolig våt på beina etter å ha stått ute på trappa uten sko. Ikke veldig smart, men Anja hadde tatt skoa mine, Ingeborg hadde tatt Anja sine, og Ingeborg sine var for små for meg og jeg fikk ikke mine tilbake! Det gikk greit fram til jeg fant ut at jeg måtte finne noen sko, men da var selvfølgelig både Ingeborg og Anja forduftet. Jeg lette etter de i sikkert 45 minutter ute og inne, og ingen hadde sett de. Heldigvis fant jeg de til slutt, men da var skoa blitt våte de og..

Vi ble henta med taxien litt over ett, og ganske snart var vi i bygda. Planen var da nachspiel hos Alexander, men først måtte vi bytte sokker og sko alle sammen og få i oss litt mat. Vi var hos Alexander i totiden tror jeg, det var ikke så veldig mange der, men koselige mennesker var det i alle fall! Vi satt i stua og kjøkkenet og sang til diverse sanger (en del Johnny Cash) som Alexander spilte på gitar. Utover kvelden når folk begynte å forsvinne forflyttet Ingeborg, Anja, Henrik, Alexander, Odd Egil og jeg oss opp på rommet til Alexander, der prata vi og sang og spilte, og Henrik kom plutselig på at han ville ha en klipp. Jeg stilte selvfølgelig opp, og han sa jeg kunne gjøre akkurat hva jeg ville. Passe skummelt og ikke bare lett siden håret var fullt av voks, men jeg liker å tro at jeg klarte å få det ganske jevnt over i lik lengde fram til Alexander kom. Han tok en tjafs her og en tjafs der, men det så ikke såå ille ut etterpå da, og Henrik påsto han var fornøyd.

Det hadde begynt å bli lyst ute, og egentlig var planen å dra på Knettsetra senere på dagen. Men ute regna det tett og vi bestemte oss for å heller sove ut, bruke dagen på å pakke til hytta og finne på noe sprell på kvelden. Ved åttetiden gikk vi derfor tilbake til hybelen og hoppet i sengs (eller under den varme senga om du vil).

Jeg elsker påsken!

Ingen kommentarer: