mandag 1. februar 2010

(innlegg skrevet 31. januar)

Verden er virkelig ikke stor. I begynte André fra Guatemala, Lea fra Tyskland, Irina fra Finland, Margareth fra USA og jeg å prate om barnesanger! Og det er utrolig mye som er likt verden over, riktignok med litt forskjellige tekster, men likevel! Og at Pippi Langstrømpe ble vist på TV i Guatemala hadde jeg ikke trodd, og Astrid Lindgren er visst veldig populær i Tyskland!

I dag har jeg også introdusert de samme folka som nevnt over til Fritt Vilt. Under supper begynte vi nemlig å snakke om skumle filmer, og jeg nevne at jeg hadde med meg en norsk skrekkfilm, så siden vi ikke hadde noe annet å gjøre så vi på den. Jeg tror de likte det, kanskje med unntak av Margareth og Irina som absolutt ikke liker skrekkfilmer, men ingen tvang de til å bli.

Det er forresten første ordentlige skoledag i mårra. Og jeg gleder meg faktisk. Jeg gleder meg til å begynne å lære igjen (når man ikke har studert seriøst på 12 måneder begynner man å føle seg ganske dum), jeg gleder meg til å ha noe å gjøre under prep (ellers er det bare stille og kjedelig) og jeg gleder meg til å bli plassert i mange forskjellige klasser med mange forskjellige folk. Det er også 1. februar i mårra, noe om ikke passer siden det er første skoledag, sol og sommer.

Jeg tror også at det er første dag uten regn i dag. Men jeg er ikke helt sikker! Vi vel hatt mest dager med sol, men de dagene det er sol er det så innmari varmt at det begynner å regne og tordne på kvelden. Men ikke i kveld! Og det er ganske fint.

3 kommentarer:

Sara sa...

Høres ut som du har det helt fantastisk, og jeg syns det er fint at du foteller oss som sitter her i 20 minus om hvordan du har det.

Har du forresten en postadresse?

HMSunnyMH sa...

Høres innmari kjekt ut! Bare et lite spørsmål: Er det veldig homofientlig i Swaziland? Litt skummelt med Afrika, liksom, men spørsmålet sier kanskje mer om mine fordommer enn om samfunnet i Swaziland sine...

Ane sa...

Hei :)
Jeg er ikke helt sikker med homofili. Jeg regner med at det er helt greit på skola, men man burde kanskje ta hensyn til at det er folk fra mange forskjellige kulturer her, så noen syns kanskje det er veldig rart om to av samme kjønn f.eks. kysser offentlig. Men jeg tenker at så lenge man tar hensyn til det (tror nok man må det på alle UWC-skolene, dessverre) så går det nok helt fint :)